-ΥΠΑΠΑΝΤΗ -ΛΙΜΝΕΣ-ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ-

-ΥΠΑΠΑΝΤΗ -ΛΙΜΝΕΣ-ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ-
-ΠΑΣ ΜΗ Ε Λ Λ Η Ν ΒΑΡΒΑΡΟΣ-

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

-Επίθεση Σαμαρά σε ΠΑΣΟΚ...!!!


«Το ΠΑΣΟΚ φλερτάρει με το ΔΝΤ, επιμόνως και επικίνδυνα για τον τόπο», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, από το βήμα του προσυνεδρίου του κόμματος στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ.

Κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι προεκλογικά έταζε τα πάντα σε όλους. Kι όμως επί κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ η χώρα απέκτησε πρόβλημα δανεισμού, εμφανίστηκαν τα υψηλά.. spreads και επικράτησε η ψυχολογία του «Τιτανικού» στην αγορά.

Στην κρίσιμη περίοδο, που διέρχεται η χώρα, δήλωσε ότι η ΝΔ στηρίζει την Ελλάδα, όχι την κυβέρνηση. «Βάζει πλάτη» για να στηρίξει την πατρίδα και τον ελληνικό λαό, αλλά η συναίνεση δεν σημαίνει «λευκή επιταγή», παρατήρησε και πρόσθεσε: «Εδώ, βασικές κυβερνητικές επιλογές αρνούνται να τις στηρίξουν, ακόμα και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που έχουν "βγει τα κεραμίδια". Δεν θα το κάνουμε εμείς. Τέτοια "συναίνεση" ούτε την υποσχέθηκα ποτέ, ούτε την παραχωρώ. Άλλωστε, τέτοια συναίνεση έχει ο κ. Παπανδρέου. Από άλλο κόμμα. Όχι από μας...».

«"Βάζω πλάτη", σημαίνει πως στηρίζω κάθε σωστή κυβερνητική απόφαση, έστω και καθυστερημένη», είπε και υπενθύμισε ότι αυτό έκανε στη Σύνοδο των υπουργών Οικονομίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και ότι αυτό θα επαναλάβει στις 25 Μαρτίου στη συνάντηση των πρωθυπουργών της Ευρωζώνης, όπου θα δει την καγκελάριο της Γερμανίας Α. Μέρκελ.

Τόνισε ότι δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια του όταν βλέπει τα αδιέξοδα της κυβέρνησης και ζητάει επίμονα να πάρει «μέτρα-ανάσες», για να μην «κλατάρει» η αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: