-ΥΠΑΠΑΝΤΗ -ΛΙΜΝΕΣ-ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ-

-ΥΠΑΠΑΝΤΗ -ΛΙΜΝΕΣ-ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ-
-ΠΑΣ ΜΗ Ε Λ Λ Η Ν ΒΑΡΒΑΡΟΣ-

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Ο Μαντέλης, ξέρει. «Η μίζα για υπουργό είναι 10.000.000»!!!


Γράφει ο Καφενόβιος
Επειδή σε αυτή την έρμη χώρα περισσεύουν οι μωρές πολιτικές παρθένες, ας σταματήσουν τους θεατρινισμούς, πως έπεσαν από τα σύννεφα με την ξετσίπωτη ομολογία Μαντέλη και ας ψαχτούν γιατί τα λεφτά είναι πολλά και δεν κρύβονται εύκολα.
Το σκάνδαλο στη σωστή του διάσταση έθεσε μόνο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης:
«Από τα 100 εκατομμύρια ευρώ, που δόθηκαν για μίζες, μέχρι τώρα γνωρίζουμε για το ένα εκατομμύριο μάρκα που πήρε ο Τσουκάτος και για τα 200.000 μάρκα που πήρε ο Μαντέλης. Αυτά είναι το 0,7%. Ψάχνουμε για το υπόλοιπο 99,3%».
Επίσης, δεν πρέπει να περάσει στο ντούκου το σοβαρότερο, που είπε χτες στη Βουλή ο πρώην υπουργός, πως αυτά που πήρε δεν ήταν μίζες. «Μίζα για υπουργό είναι 10.000.000»!!!
Κανονικά θα έπρεπε να είχε γίνει σεισμός. Να είχε ξεκινήσει αμέσως, από χθες το απόγευμα, εξονυχιστικός έλεγχος του πόθεν έσχες όλων των πρώην υπουργών.
«Οι χορηγίες σε υπουργούς», είπε ο Μαντέλης «είναι συστατικό στοιχείο του παιχνιδιού». Συγκινήθηκε κανείς; Αρχισε καμία έρευνα;
Συμπέρασμα: Οταν σχεδόν ολόκληρο το πολιτικό σύστημα των δύο μεγάλων κομμάτων βρωμάει και ζέχνει εδώ και τουλάχιστον 25 χρόνια, με τις διαπλοκές του και την κακοδιαχείριση, και χρηματίζεται (απόδειξη το πόθεν της περιουσίας τους, που δεν ελέγχεται ποτέ εξονυχιστικά απ' τους ίδιους!) κάποιοι μένουν μ' ανοιχτό το στόμα, που ο πρώην υπουργός ομολογεί χρηματισμό από τη Siemens!
Οταν ο κόσμος φωνάζει «κλέφτες, κλέφτες» έξω από τη Βουλή, ξέρει τι λέει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: