-ΥΠΑΠΑΝΤΗ -ΛΙΜΝΕΣ-ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ-

-ΥΠΑΠΑΝΤΗ -ΛΙΜΝΕΣ-ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ-
-ΠΑΣ ΜΗ Ε Λ Λ Η Ν ΒΑΡΒΑΡΟΣ-

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010


ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΣΑΜΑΡΑΣ" ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ SIEMENS ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ Λαος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ,ΑΛΛΑ...ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ!

"Κ. Αϊβαλιώτης (ΛΑΟΣ): Μιλούσε ο Χριστοφοράκος με τον Σαμαρά; Επαιρνε ο Σαμαράς; Τον έπαιρνε ο Χριστοφοράκος; Τους συνδέατε εσείς; Είχατε κάποιο ρόλο ενδιάμεσο; Οχι να ακούτε, να συνδέετε, να περνάτε γραμμές.

Αικατερίνη Τσακάλου: Το όνομα «Σαμαράς» που βλέπετε να επαναλαμβάνεται αφορά προμηθευτή γραφικής ύλης.

Κ Αϊβαλιώτης: Δεν είναι ο πολιτικός, ο Αντώνης Σαμαράς.

Αικατερίνη Τσακάλου: Οχι. Η σχέση του κ. Χριστοφοράκου με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εν πάση περιπτώσει, ήταν πάρα πολύ αραιή, θα έλεγα σε επίπεδο κοινωνικό, ευχές..."


Τα παραπάνω είναι απόσπασμα από την "ανάκριση" της Τσακάλου απ΄τον Αιβαλιώτη,κατά τη διάρκεια της Εξεταστικής για τη Siemens.

Όπως βλέπετε,ο Εκπρόσωπος του Λαος προσπαθεί να βγάλει...λαβράκι,ρωτώντας για ένα όνομα "Σαμαράς" που αναφέρεται συχνά στις λίστες Χριστοφοράκου:Η απάντηση της Τσακάλου είναι πως ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΔ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ!!!

Η κ.Τσακάλου λέει την αλήθεια:Ψάξαμε και βρήκαμε αυτή την ιστοσελίδα,η οποία ανήκει στην ΣΑΜΑΡΑ Α.Ε.,εταιρία-προμηθευτή γραφικής ύλης,ειδών και επίπλων γραφείου κλπ!!!

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ SCREENSHOTS ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.

Καταλάβατε,αγαπητοί φίλοι,πού βασίζεται το ανεκδιήγητο απόκομμα του Μητσοτάκη για να κατηγορήσει τον Αντώνη Σαμαρά;

Καλά ρε αθεόφοβοι,δεν σας έφτανε ο...CABINET MAN;

Τώρα βρήκατε και τον...ΣΑΜΑΡΑ Α.Ε.;;;

Μιλάμε για απίστευτο πανικό και γέλιο μέχρι δακρύων με τις πρωτοφανείς γκάφες του υπαλλήλου του Μητσοτάκη,Γιώργου Καρατζα-Τζέφρυ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: