-ΥΠΑΠΑΝΤΗ -ΛΙΜΝΕΣ-ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ-

-ΥΠΑΠΑΝΤΗ -ΛΙΜΝΕΣ-ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ-
-ΠΑΣ ΜΗ Ε Λ Λ Η Ν ΒΑΡΒΑΡΟΣ-

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ Ο ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ


Απέσυρε την στήριξη του από την "Νέα Πελοπόννησο", του Πέτρου Τατούλη και ζητά από τους πολίτες την καταψήφιση της, στις επαναληπτικές εκλογές της 14ης Νοεμβρίου, ο επικεφαλής του συνεργαζόμενου Συνδυασμού "Κίνηση Πολιτών Πελοποννήσου", Δημήτρης Σαραβάκος.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, υπήρξε αντίδραση από τη "Νέα Πελοπόννησο", που εξέδωσε ανακοίνωση και τονίζει:

"Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του κ. Δημήτρη Σαραβάκου, υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου της «Νέας Πελοποννήσου», απαντούμε ότι η ιδιοτελής του συμπεριφορά δεν συνάδει με τη δική μας πολιτική φιλοσοφία. Η μη πραγμάτωση των δικών του προσωπικών φιλοδοξιών, τις οποίες μόνον εκείνος είναι σε θέση να γνωρίζει, επήλθε από την ίδια την κοινωνία. Η μάχη του σταυρού είναι μια πολύ σκληρή διαδικασία και απαιτεί ήθος, εντιμότητα και υπερηφάνεια, στοιχεία τα οποία ο κ. Σαραβάκος δεν διαθέτει. Τον καλούμε λοιπόν να συμπορευτεί με όσα εκείνος προεκλογικά κατέκρινε με σφοδρότητα και να σταθεί δίπλα στο πλευρό όσων εκείνος χαρακτήριζε ως «φαιδρούς», «ανίκανους» και «ανήθικους».
Η «Νέα Πελοπόννησος» είναι ένας αρραγής υπερβατικός και πολυσυλλεκτικός οργανισμός ανιδιοτελών ατόμων, που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους, στη βάση ενός συγκεκριμένου σχεδίου δράσης. Η μεγάλη νίκη της 7ης Νοεμβρίου είναι ο προάγγελος της μεγάλης γιορτής που θα συντελεσθεί στην Πελοπόννησο την επομένη Κυριακή.

Εκ του Γραφείου Τύπου της «Νέας Πελοποννήσου – Πέτρος Τατούλης»
xaxaxaxaxaxa......

Δεν υπάρχουν σχόλια: