-ΥΠΑΠΑΝΤΗ -ΛΙΜΝΕΣ-ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ-

-ΥΠΑΠΑΝΤΗ -ΛΙΜΝΕΣ-ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ-
-ΠΑΣ ΜΗ Ε Λ Λ Η Ν ΒΑΡΒΑΡΟΣ-

Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010

Kόντρα για το "όχι" Τατουλη σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ με τον Δράκο


Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του Δ. Δράκου και του Π. Τατούλη, με αφορμή την άρνηση του τελευταίου να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ στο δελτίο ειδήσεων του Mega Channel.
Συγκεκριμένα, ο στηριζόμενος από τη Ν.Δ., υποψήφιος για την περιφέρεια Πελοποννήσου, Δ. Δράκος, κατηγόρησε τον ανθυποψήφιο του:
"Αφού προχώρησε σε απανωτές ακυρώσεις ζωντανών τηλεοπτικών συζητήσεων πρόσωπο με πρόσωπο με τον Δημήτρη Δράκο, χρησιμοποιώντας τόσο φαιδρές δικαιολογίες που προκάλεσε ακόμη και δύο δημοσιογράφους της πρωϊνής ζώνης να βγουν επώνυμα και να τον στηλιτεύσουν ότι «έχει πάρει ψηλά τον αμανέ», ο Πέτρος Τατούλης ακύρωσε και το τελευταίο debate, που ήταν προγραμματισμένο για την Τρίτη το απόγευμα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega Channel.
Ο υποψήφιος της κυβέρνησης και του Καρατζαφέρη φοβάται να βγει και να αντιπαρατεθεί σε επίπεδο διαλόγου και επιχειρημάτων. Φοβάται να σταθεί απέναντι στο Δημήτρη Δράκο και να μετρηθούν πολιτικά και αυτοδιοικητικά μπροστά στα μάτια της κοινής γνώμης. Φοβάται να δείξει την αυτοδιοικητική και πολιτική του γύμνια.
Ο Πέτρος Τατούλης δεν ξέρει την Αυτοδιοίκηση, ούτε και έχει πρόταση και πρόγραμμα για την Πελοπόννησο. Απλά, βλέπει την Περιφέρεια ως μία στάση τράνζιτ, στο ταξίδι της πολιτικής του ματαιοδοξίας, με στόχο να ξαναβρεθεί στα v.i.p. σαλόνια της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Περιφέρει σαν μπαλωμένο λάβαρο τον ισχυρισμό του περί της δήθεν ανεξάρτητης υποψηφιότητάς του, ενώ είναι «ο σερβιτόρος» -όπως τον αποκάλεσε δημόσια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ- της κυβέρνησης του μνημονίου και του ΔΝΤ.
Εμείς νοιαζόμαστε για τον τόπο. Έχουμε όραμα και κάνουμε πράξη τη ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. Από την άλλη μεριά, ο Π. Τατούλης ψάχνει πανικόβλητος να καλυφθεί από τα συντρίμια του μύθου του που καταρρέει. Αν έχει την παραμικρή ιδέα ή πρόταση γύρω από την Αυτοδιοίκηση και την Πελοπόννησο, πέρα από τις αόριστες εκθέσεις ιδεών που χρησιμοποιεί ως «πρόγραμμα», τον προκαλούμε και τον προσκαλούμε για απευθείας αντιπαράθεση σε μέρα, ώρα, μέρος και ακροατήριο στα οποία από κοινού θα συμφωνήσουμε. Αλλιώς, παραδέχεται ότι το μόνο για το οποίο αγωνιά τούτη την ώρα είναι η βαριά ήττα του, να μη γίνει πανωλεθρία".
Από την άλλη μεριά, ο στηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ και τον ΛΑΟΣ, υποψήφιος για την περιφέρεια Πελοποννήσου, Π. Τατούλης, εξηγεί γιατί αρνήθηκε την τηλεοπτική μονομαχία με τον Δ. Δράκο αναφέροντας:
"Στην κοινωνία, στην οποία απευθύνεται η πρόταση του Πέτρου Τατούλη και του συνδυασμού "Νέα Πελοπόννησος", έχει συντελεστεί μια υπέρβαση την οποία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης συναντά στα καθημερινά του "debate" με τους πολίτες. Αντίπαλος στην πρόταση του Πέτρου Τατούλη είναι τα προβλήματα της Πελοποννήσου, η ανεργία των νέων, τα σκουπίδια, η ανομβρία, η αγροτική υπανάπτυξη και όχι η τηλεοπτική ματαιοδοξία.
Ο Πέτρος Τατούλης, συζητά, διαφωνεί και διαβουλεύεται με τους πολίτες και τους φορείς, αντίθετα με την πρακτική του απερχόμενου Νομάρχη, ο οποίος παρότι είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε μια τέτοια διαφανή διαδικασία στο Επιμελητήριο της Μεσσηνίας, απέδρασε αποφεύγοντας τον ανοικτό διάλογο. Είμαστε στη διάθεση του, καθώς και στη διάθεση όλων των υποψηφίων περιφερειαρχών Πελοποννήσου, για οποιοδήποτε ανοικτό debate στην κοινωνία του τόπου μας, στην οποία απευθύνεται η πρόταση μας, και η οποία είναι ο τελικός κριτής".

Δεν υπάρχουν σχόλια: