-ΥΠΑΠΑΝΤΗ -ΛΙΜΝΕΣ-ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ-

-ΥΠΑΠΑΝΤΗ -ΛΙΜΝΕΣ-ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ-
-ΠΑΣ ΜΗ Ε Λ Λ Η Ν ΒΑΡΒΑΡΟΣ-

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

-Την Κυριακή 26-02-2012 ,τελέστηκε ο καθιερωμένος ετήσιος αποκριάτικος χορός του συλλόγου μας ,καθ΄ολοκληρία , και από δηλώσεις μελών παρευρισκομένων εκρίθη επιτυχής ,η κουζίνα άριστη ,το κέφι ανέβασε κατακόρυφα ο dj  Πάνος. -Ο χορός διπλός και τριπλός ,κράτησε μέχρι της πρωινές ώρες ,ο μέσος όρος ηλικίας των παρευρισκομένων μελών, προς ευχαρίστησή μας μειώθηκε ,δείχνοντας το ενδιαφέρον για τα συλλογικά πράγματα των νεοτέρων γενεών να αυξάνετε ,όπως πολύ καλά τόνισε στην μικρή ομιλία του ο Πρόεδρος μας. -Μας τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αργους -Μυκηνών ,παρά το πολύ επιβαρυμένο πρόγραμμά του ,καθώς και ο πρόεδρος του χωριού μας .
 -Τους ευχαριστούμε.
 -Το μεγάλο δώρο και πάλη φέτο προσφορά από τον όμιλο Λαρσινός ΑΕ .     -Ευχαριστούμε και την κ.Ευγενία Λαρσινού για το συνεχόμενο ενδιαφέρον της.
-Μετά από τόσα χρόνια ύπαρξης του συλλόγου η ιδέα του Προέδρου να αποκτήσουμε σημαία-λαβαρο ,πραγματοποιήθηκε .                                       
 -Την εκδήλωση κάλυψε με την κάμερα του για τον τηλ.σταθμό TOP TSANEL ο Κορίνθιος Δημοσιογράφος-κάμεραμαν και  φίλος του συλλόγου μας Θύμιος Τσαρμπός ,είχαμε την ευκαιρία  να είχαμε μαζί μας τον καλλιτέχνη  φωτογράφο και Blogger Pan kartsonakis .
 -Ευχαριστούμε το κανάλι για την φιλοξενία ,αλλά και τους φίλους Θύμιο και Τάκη .
-Καλή σαρακοστή . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: